Nemes House

The final look and build of the house was created with the existing trees and the downhill slope in mind. Despite its larger than usual area, the house does not stick out of the family homes of Postavölgy owing to its complex mass with offset facade planes and terraces, divided by pitched roofs of different heights and axes. The building has diverse looks on both the street and the courtyard sides, but the latter view articulates the traditional order of material use, the horizontal stone-plaster-wood layers. Not counting this, the house avoids traditional notions, but creates a calming, pleasant overall experience.

artur poipic artur poipic artur poipic

 

 

Welcome to Artur!

 

Loading Artur...

If this message does not disappear, you have to upgrade your flash player.

 

Az Artur betöltése...

Ha ez az üzenet nem tűnik el, frissítsd a flash playeredet!

 

Get Adobe Flash player