Department of Traumatology

The building block multifariously divided by offset levels is connected to the quality hospital pavilion built in the sixties, functionally supplementing it. The constructors wanted to keep the existing building as intact as possible during the expansion, therefore they connected the entrance halls of the two buildings, creating inner courtyards between the wings. The flat roof also complies with the existing state. The yellow-white sand-lime brick covering of the facade, the dust-painted windows and doors, the colours and materials used in the interior are all typical of the nineties, but the high standard details make this building a small but outstanding piece of our healthcare facility architecture despite the limitations of the budget. Zoltán Csikós?s most significant works are also related to this area.

artur poipic artur poipic artur poipic

 

 

Welcome to Artur!

 

Loading Artur...

If this message does not disappear, you have to upgrade your flash player.

 

Az Artur betöltése...

Ha ez az üzenet nem tűnik el, frissítsd a flash playeredet!

 

Get Adobe Flash player